Miten saada rahaa enemmän säästöön?

13.05.2020


Moni miettii, miten rahaa saisi säästettyä enemmän, kun elämä on niin kallista. Tässä artikkelissa annamme sinulle yhden vinkin, miten saada säästettyä enemmän. Mitä ajattelet, jos voisit säästää tavalla, mikä ei vaikuttaisi elämänlaatuusi ollenkaan negatiivisesti? Moni ajattelee, että se ei ole ollenkaan mahdollista. Voimme sanoa, että kyllä on! Ai miten muka?


Onko sinulla kertynyt kulutusluottoja, joissa korot ovat korkeat? Aina ei tule ajateltua, että kulutusluototkin voi kilpailuttaa, vaikka lainan olisi ottanut kauan sitten. Sinua ei varmaankaan haittaa yhtään, jos luottokustannuksia saada alemmaksi kilpailuttamalla lainasi. Jos sinulla on vieläpä useita eri kulutusluottoja, niin on mahdollista vaihtaa useat lainasi yhdeksi lainaksi, jota lyhennät. Eikö olisikin mukavaa? Uusi laina voi olla aiemmilta koroiltaan halvempi ja sinun ei välttämättä tarvitse maksaa esimerkiksi useita tilinhoitokuluja.


Tämän sivuston kautta voit yhdistää eri kulutusluottosi yhdeksi lainaksi ja kilpailuttaa nykyiset lainasi. Yhdistä lainasi täältä!


Hankilainaa.fi